Terug Van Vakantie

15 09 2008

Al een tijdje geen updates meer, en afgelopen weekend ook al geen radio… Nee, WildStyle FM gaat gewoon door, het was een kwestie van vakantie! Die is nu weer over (zucht) en dus zijn we er vanaf komende zondag gewoon weer!

P.S.: Dat hadden we je natuurlijk eerder kunnen vertellen maar de hele site was bevroren op bevel van de Cosa Nostra die zich RIAA noemt omdat ze ergens een mp3 van maanden terug vonden (de zshare link werkte niet eens meer) die ze niet beviel en dus kregen we dreigmail van de server* en konden we ineens niets meer posten. Dat terwijl er duidelijk in de zijkant staat dat verzoeken van rechthebbenden om muziek te verwijderen altijd gehonoreerd zullen worden. En muzikanten en/of managers vaak zelf download links voor hun promo tracks mailen, waarbij hier dan vermeld wordt wanneer het album in de winkels ligt. Tja, de muzikanten zelf kunnen er natuurlijk niks aan doen, maar toch… Op zo’n momenten vraag je je af waarom je nog als een sukkel legaal je muziek koopt en niet gewoon zoals de rest van de wereld gratis zooi van het web trekt zonder gezeik er omheen.

*“The RIAA knows where you blog is!” OEH! De volgende mail die ik krijg van WordPress is waarschijnlijk getiteld “Ik weet wel waar je huis woont!”

Advertenties

Acties

Informatie

One response

22 01 2009
Jay Electronica x Che Grand - Hagler « WildStyleFM.nl

[…] aanbieden gebeurd hier eigenlijk niet vaak meer maar we zijn blijkbaar nog op een andere radar dan die van de RIAA terecht gekomen, vanochtend zat er namelijk een dope verassing in de mailbox van een uhm… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: