Video: Cartes & Kleine Jay (Biertje?)

17 09 2007

Afgelopen weekend stond Kleine Jay (hierboven in de video te zien) in de halve finale van de Grote Prijs. Gewonnen heeft hij niet, evenals de andere Brabo Skenkie, wel zijn ze beiden door naar de volgende ronde. Winnaar van de avond en dus rechtstreeks geplaatst voor de finale waren de Rotterdammers met de origineelste groepsnaam sinds je er wettelijk maar 0,3 seconden over na mag denken;‘Ghetto Flow’ (Oh, dat mag wel langer? Vergeet dan maar wat ik zei). De drie heren + dame maken reggaeton en met de winst van de halve finale in hun zak staat hen ongetwijfeld een bloeiende toekomst in de verkoop van ringtones te wachten.

Skenkie en Kleine Jay komen in de volgende ronde ook nog Zo Moeilijk uit Nijmegen tegen, die ronde krijgt dus een behoorlijk zuidelijk tintje (Quit Hatin’ The South!). Op 28 september zal in Hedon te Zwolle bekend worden wie van hen er op 8 december in de finale staan.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

25 09 2007
De Volgende Post Is Mede Mogelijk Gemaakt Door… « WildStyle

[…] St. Ides profileerde zich in die tijd volledig als het HipHopbiertje bij uitstek, de Opposites en Cartes & Kleine Jay zijn dus niet de eersten die pils aan de man bengen. Verstandige mensen nemen reclame consequent […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: