Gastrol Voor Ghostface In ‘Iron Man’ Film

2 08 2007

 Starring Ghostface Killah?

Hiphop’s eigen Tony Stark, de Wally-champ Ghostface Killah, gaat volgens de geruchtenmolen een gastrol spelen in de verfilming van de Iron Man comic. De cast van deze film en de eerste beelden (snel checken voordat ze weer verwijderd worden) beloofden al veel goeds en met een cameo van Ghostface Killah als sjeik in Dubai die Tony Stark gaat helpen of juist bestrijden is de hype compleet.

URB Magazine berichtte over het gerucht, erg dope als het waar blijkt te zijn. 2 mei 2008 zullen we het sowieso weten, dan komt de film uit.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

19 11 2007
Common Als Green Lantern? « WildStyle

[…] Ghostface lijkt niet de enige te zijn die binnenkort in een superhelden-film verschijnt. Hij is in zijn bijrol in Iron Man echter flink afgetroefd door Common die in de running zou zijn om zelf een stuk spandex aan te trekken als Green Lantern in de aankomende Justice League film. De Justice League is het monsterverbond van DC waar o.a. ook Batman, Superman en Wonder Woman deel van uitmaken, de film wordt nog gecast en is in preproductie. Evenals het Iron Man verhaal betreft het hier dus een gerucht en is er (nog) niets officieel bevestigd. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: