WildStyle Is Back Online en Ander Nieuws

7 05 2007

My radio

Yay yay! De technische storing is weer opgelost en we zijn terug online met de meest recente aflevering. Klik op de ‘Luister‘ button en gebruik de flash player om de aflevering van gisteren je trommelvlies te laten bestormen. Muziek is er van Cilvaringz, Camp Lo, Gravediggaz, Das Efx, KMD en vele anderen en we hebben natuurlijk het Weetje van de Week met deze keer oud nieuws over Onyx en Brandy en een idiote Fransman (No Sarkozy) als Bitch van de Week. We sluiten de show af met de premiere van een nieuwe track van Common van zijn aanstaande album ‘Finding Forever‘.

Verder nieuws van vandaag:

Cam’ron is uit DipSet gezet? Is hij niet één van de grondleggers? Dat is voor Jim Jones in ieder geval niet belangrijk, die heeft ‘m al een jaar niet gesproken en dat is natuurlijk nooit goed voor de onderliggende verhoudingen.

Gelukkig heeft hij altijd de Camborghini nog. (Scroll naar onderen of ga direct voor het t-shirt, damn een blog-post met zijn eigen shirt!)

Dat was overigens de laatste keer dat ik naar de Camborghini en Cam’s rijmboek link, ik heb ’t eigenlijk al te vaak gedaan (maar het is legendarisch! Oh Word!).

Dizzee Rascal heeft in Houston een clip geschoten met UGK. Als ik nog meer naar dat album (geldt zowel voor Maths & English als Underground Kingz) uit ga kijken valt het straks nog tegen…

Salah Edin vierde onlangs zijn release party in 0172, HIJS heeft video.

En over de nieuwe Common gesproken; Common ft. Dwele – The People (produced by Kanye West in Dilla-mode).

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: