Fat Beats Amsterdam Gesloten?!?

24 04 2007

Zo zag 't eruit toen er nog licht brandde.Fat Beats Amsterdam is een tijdje terug al grondig verbouwd waarna de begane grond in een sneakerstore veranderd was. De kelder was nog steeds de plek voor platen en achterin was een opname-studio gebouwd.

Vanuit de eigenaren uit de VS (Fat Beats heeft drie filialen; NY, LA en Amsterdam) kwam onlangs dan ook nog het bericht dat de winkel leeg moest worden gehaald en op dit moment zij de deuren gesloten. Volgens dit bericht op State is de sluiting tijdelijk en zal Fat Beats Amsterdam terugkeren, het is echter onbekend wanneer en in welke vorm.

De belangrijkste vraag is natuurlijk: Waarom dit alles? Op dit moment is dat nog onduidelijk en gespeculeerd wordt er al genoeg, we wachten dus nog op officiële berichtgeving van filiaalmanager Rodion van Rossum.

Ander Nieuws Vandaag:

Voor de liefhebbers van DipSet en lelijke T-shirts: Cam’Ron in het nieuwsprogramma ’60 Minutes’ over het ‘Stop Snitching’ fenomeen. Deel 1 & Deel 2. Persoonlijk neem ik liever nog een keer een blik in zijn rijmboek.

Stetch Armstrong heeft een uitgebreide collectie old-school tracks over specifieke dames. Van Tribe’s Bonita Applebum tot Cold Crush Brothers’ Yvette en de complete Jane saga van EPMD!

Mike Metal (van TuigComissie) reageert op Ronald Sörensen, de harige Oprah van Leefbaar Rotterdam. Gespot via HIJS.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: