Guess Who’s Back!

13 04 2007

HATSJOE!Een week lang geen updates, tja het was lastig om dat tussen de koppen thee en volgesnoten tissues ook nog te doen. Zoiets plan je niet hè, en zeker niet met de stralende zon buiten. De neus is nog rood maar het hoofd is alweer wat helderder. Vaste online luisteraars hebben waarschijnlijk ook wel gemerkt dat de laatste twee afleveringen ook niet op het web verschenen zijn. Excuses, dat zal vanaf komend weekend ook weer z’n doorgang vinden. Maar eerst, de week in de wereld van de hiphop in vogelvlucht:

Oh Word bood een komische blik in Cam’ron zijn rhyme book. Humorloze mensen hoeven dit niet te checken.

Canibus dropte zijn naar eigen zeggen ‘oneindigende track’ Poet Laureate Infinity online middels een speciale site (http://poetlaureateinfinity.com/) waar je kunt aankloten met de mixers om te ontdekken wat hij bedoelt.

Een van Neerland’s grootste en meest gelezen hiphop websites HIPHOP IN JE SMOEL heeft een grondige (en broodnodige) restyling gekregen waardoor je nu in één oogopslag de nieuwe content ziet. Netjes, Yid.

Jazzy Jeff, die met die tracks met Rhymefest en CL Smooth al goed bezig was, dropt een Podcast. Weer eens wat anders dan een mixtape.

Meer mensen vragen zich dit gelukkig af; wat is er zo bijzonder aan Lil Wayne? Zijn binnenkort verschijnende DVD zal in ieder geval wel weer genoeg verkopen.

Nieuwe mixtape van The Game te downloaden voor de liefhebber: You Know What It Is Vol. 4. Ja, ik weet inderdaad zonder te luisteren al wat ’t is. Een niet ongetalenteerde mc die jammer genoeg veel te veel tijd besteed aan onzinnige diss-tracks die al lang niet meer interessant zijn. Mocht ik me vergissen dan laat ’t in de comments maar weten.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

19 04 2007
Technische Storing 2 « WildStyle

[…] tegenstelling tot eerdere berichten is de aflevering met Cilvaringz en D-Incredible nog steeds de meest recente die online te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: