Trife Diesel Freestyle en Ander Nieuws

19 03 2007

Trife DieselRhyme Tyme is een podcast van de New Yorkse DJ Peter Parker. In de meest recente aflevering heeft hij de dope en ondergewaardeerde Trife Da God te gast die een 9 minuten durende freestyle sessie dropt op oude Mobb en Wu instrumentals en een shitload aan platen van Trife. Heb je nog meer aanleiding nodig om er even doorheen te skippen?

Talib Kweli dropt een nieuwe track samen met Jean Grae. Twee hele sterke mc’s (wanneer komt Jean haar album op Blacksmith?) dus ik zo die track sowieso wel posten, Talib. “I smack Internet MCs and beat bloggers”, da’s heus niet nodig.

Talib Kweli ft. Jean Grae – Say Something

Jurassic 5 is nu dan echt officieel uit elkaar. Echt verassend is dat niet maar blijkbaar gingen eerdere aankondigingen nog over strubbelingen intern en niet over de hele groep. Jammer, hun vroegere albums waren toch leuke platen. The Rap Up heeft de, uhm… wrap up.

Volgens de Stanford University moet internet terug naar de tekentafel. Groei voor de toekomst is niet met updates op te lossen volgens hen en dus zou er een heel nieuw netwerk moeten komen waarvoor zij al diverse grote sponsors uit het bedrijfsleven hebben. Klinkt als gelul van de ‘powers that be’ om internet uit de onafhankelijke klauwen van de burgers te halen en meer controle te hebben. Hebben ze de memo niet ontvangen? De doos van Pandora is al open, jongens.

De Amerikaanse komiek Sinbad is niet dood. Wie? Sinbad, die gast uit die muffe kerstfilm met de Governator van tien jaar terug. Wat? Levend, als in ‘niet dood’. Afgelopen weekend verscheen het bericht van zijn overlijden in de media door een foutieve vermelding in Wikipedia. Maar wees gerust, slechts zijn carriere is al jaren overleden.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: