What’s Beef 2007 (Voornamelijk Slaapverwekkend)

27 02 2007

TimbalandScott Storch heeft een diss opgenomen na de opmerkingen aan zijn adres in Timbaland zijn nieuwe single. Je leest het goed, Scott spit. *zucht* Timbaland heeft eerder al uitgelegd dat de zaak wat uit de hand gelopen was maar dat weerhield Scott niet van een antwoord. Het weerhield Tim ook niet van ’t uitbrengen van de track met die lyrics dus zo vreemd is dat ook weer niet. Verwacht in ieder geval aan beide kanten geen wereldschokkende tekstuele hoogstandjes.

Tussen DJ Dramaen Lil Wayne schijnt het ook niet meer zo te boteren. Al direct na de DJ Drama arrestatie eerder dit jaar werd er door velen geroepen dat er een snitch bij betrokken moest zijn. Een zure concurrent of iemand die een nog appel met hem te schillen had? Het gerucht dat de snitch Lil Wayne was wordt nu steeds sterker. Als het waar is maakt hij zich daar nog belachelijker mee dan met dat kus-verhaal, zou iemand zijn carriere serieus nemen (wat sowieso al te veel gebeurd) zonder de ‘Dedication 2’ mixtape met DJ Drama? Laatstgenoemde is ondertussen druk bezig met zijn legale release waarvan dit de eerste (toepasselijk getitelde) single moet worden:

DJ Drama – Feds Takin’ Pictures (ft. Young Jeezy , Wille The Kid, Jim Jones, Rick Ross & T.I.)

En dan is er natuurlijk nog Saigon die genoeg heeft van Prodigy, Cuurtis.com vs Cameron Giles.net (aka 50 Cent vs Cam’ron) en Jim Jones doet zijn mond ook weer eens open. Zzz…

Gelukkig bestaat er ook nog zoiets al Traffic Entertainment, hetzelfde label dat verantwoordelijk was voor de rereleases van zowel KMD’s Mr. Hood als de langverwachte (door mij tenminste) Criminal van Scientifik brengt nu de rerelease van DJ Mike Smooth en Lord Finesse hun album ‘Funky Technician’. Dope!

Is mid 20 veel te vroeg om je al oud te gaan voelen?

Oh, en er is natuurlijk een nieuwe aflevering van WildStyle Radio online. Deze keer vragen we ons onder andere af wat er met Chi Ali is gebeurd en hebben we nieuwe muziek van Joel Ortiz & Immortal Technique, Prodigy, Kanye met Nas, KRS & Rakim (remix en origineel) naast classics van o.a. Juggaknots, Goodie Mob, Black Sheep, Jay-Z en IAM.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

5 03 2007
Cam’ron HP Commercial « WildStyle

[…] die zogenaamde beef is nog steeds slaapverwekkend en niet één van de tracks die Cam’ron of 50 gemaakt hebben in deze vete is in zijn geheel […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: