“At the 40/40 club, ESPN on the screen”

21 02 2007

Een willekeurige Amsterdamse kroegbaas op de foto 

“With a boss bitch, of course S.C. on the sleeve
At the 40/40 club, ESPN on the screen”

Dat kan de stijl worden als je in Amsterdam het stof van je schouder veegt, Jay-Z wil namelijk een 40/40 club aan het Rembrandtplein openen.

Arme Diddy, als eindelijk alles stil is rond de contractuele malaise van The Lox en iedereen Loon alweer vergeten is begint G.Dep te klagen over zijn wurgcontract bij Bad Boy. Tja, Sean Combs verdient nog altijd meer met het uitmelken van B.I.G.’s nalatenschap (Greatest Hits komt eraan over een week of twee) dan met nieuwe acts promoten. Over Black Rob hoeven we al helemaal niks meer te zeggen.

Maart lijkt een interessante maand voor hiphop-albums te worden, maar releasedates voor Red Gone Wild gelooft geen man meer tot ie in de schappen ligt.

De nieuwe show is natuurlijk al weer even online. Ook al liep ’t even wat langzamer allemaal hier in de zuidelijke gebieden de afgelopen vier dagen; the show must go on. Deze keer nieuwe muziek van o.a. Trife Da God, Raekwon en Prodigy, een hoop classics en een kleine carnavals-surprise, de vaste rubrieken ‘Bitch van de Week’ en ‘Weetje van de Week’. En we sluiten de show af met een Big L special in het tweede uur.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: