9th Wonder Stapt Uit Little Brother

30 01 2007

9th WonderLittle Brother is bezig met de afronding van het nieuwe album ‘Get Back’ maar 9th Wonder heeft de groep inmiddels verlaten. Wegens te drukke schema’s en verschillende carrieres hebben ze voor deze route gekozen, er is volgens eigen zeggen geen kwaad bloed tussen de (voormalige) leden van de crew.

Big Dho, manager van Little Brother en 9th Wonder legt de motivaties en toekomstplannen uit in een kort interview.

Benieuwd hoe Phonte en Big Pooh klinken zonder 9th? Een track op Jazzy Jeff’s nieuwe project is door hun gespit en kun je hier checken.

Alchemist zal enkele producties op ‘Get Back’ verzorgen. Hij is op zijn beurt weer druk bezig met een samenwerking met Prodigy van Mobb Deep. Afgelopen zondag hadden we het in de show over de internetvideo’s van Prodigy die ondanks zijn zwakke prestaties de afgelopen jaren toch de interesse voor het nieuwe materiaal aanwakkeren. Dat zijn deze twee;

Ballerina P lijkt weer terug te komen als Paranoia P! Beide tracks komen van ‘Return Of The Mac’, een releas die eigenlijk een mixtape ter promtie van P’s nieuwe solo zou worden maar nu toch via Koch Records als album uit gaat komen. Omdat het origineel een mixtape was is de productie erg sample-heavy maar volgens dit interview (dat iets te kontekruiperig is maar wel wat interessante info heeft) wordt alles toch gecleared.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: