‘Wu-Tang Is Here Forever, Mothaf***as!’

26 01 2007

That's Nuthin' To F*** With! 

Rza heeft aangekondigd dat de hele Wu-Tang Clan weer bij elkaar komt voor een nieuw album getiteld ‘The 8 Diagrams’. Wu afficionado’s zal de titel bekend voorkomen, hij werd al genoemd op dubbel-album ‘Wu-Tang Forever’ (ergens op de tweede disc als ik me niet vergis). Ergens in mijn achterhoofd knaagt er toch ongeloof en lichte twijfel maar hoewel het er bij mij echt niet in wil dat dit album deze zomer al dropt raak ik alweer hyped voor deze release. Het album wordt uitgebracht door SRC, het nieuwe label van Steve Rifkind waar Pharoahe Monch tegenwoordig ook zit. Ja, dezelfde Steve Rifkind die in 1993 Wu hun eerste deel gaf op Loud Records.

Allereerst zal Wu-Tang DJ Allah Mathematics zijn remix-spieren nog even flexen en z’n archief schoonmaken met deze release op Nature Sounds. Alvast een lekkere opwarmer waarvan de eerste single hier te checken is.

Mathematics heeft ook een mixtape (kijk uit!) gedropt in samenwerking met Statik Selectah ter promotie van de documentaire ‘Beat Kings’ (check de trailer). Hier worden hiphop-klassiekers in de mix gedropt samen met de track waar de betreffende sample uit komt. Dope idee en in zijn geheel te downloaden voor nop.

Mathematics & Statik Selectah – Beat Kings Mixtape

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

14 02 2007
Mathematics Druk Bezig, Condeleances Voor Black Knights « WildStyle

[…] Mathematics Druk Bezig, Condeleances Voor Black Knights Wu-Tang DJ en producer Mathematics geeft een interview waarin hij praat over zijn documentaire ‘Beat Kings’, de verzamelaar ‘Wu-Tang & Friends – Unreleased’ die binnenkort met zijn stempel erop uitkomt en zijn rol in The 8 Diagrams, het komende Wu-Tang album. […]

9 09 2007
PianoDraft

PianoDraft

Hello 😉 Thanks heaps for this indeed!… if anyone else has anything, it would be much appreciated. Great website Super Piano Links http://www.klavier.m256.net Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: