Homoseksuele Rappers en Ander Nieuws

24 01 2007

OK, dit zoog maar maakt dat gay?Het lijkt wel een grap maar dat zal wel niet. De ultra-religieuze Amerikaanse website Love God’s Way waarschuwt ouders voor gevaarlijke bands die hun ‘homoseksuele invloed’ zouden uitoefenen op nietsvermoedende tere zielen. Dat Lil Wayne aan de lijst is toegevoegd is gezien de foto niet onverwacht maar er is ook sprake van verassingen. In de foute ‘homo-lijst’ zijn onder andere Jay-Z en Ghostface te vinden. Huh? Waar dat op gebaseerd wordt is mij onduidelijk maar wat wel duidelijk is; op de ‘foute’ lijst kun je meer goede muziek dan op de ‘goede’ lijst van ‘veilige’ bands vinden. Gespot via de ‘gays’ van Nah Right & Idolator.

Vraag van de dag: Waar zou de gemiddelde rapper pissiger van worden? Een homo genoemd worden tussen de betere muziek of veilig en hetero tussen de kneusjes? 

Verder nieuws: DJ Drama en Don Cannon worden vandaag in de rechtbank verwacht.

Net als Kempi trouwens. Vindt niemand het vreemd dat hij onschuldig pleit en tegelijk een mes in zijn ‘Free Kempi’ graphic gebruikt? Hij wil blijkbaar niet de bak in maar tegelijk wel als ‘die messentrekker van die rechtzaak’ bekend staan. Tja, het levert hem weer publiciteit op.

R.I.P. Disco D. De producer uit Detroit, onder andere bekend van Fiddy’s ‘Ski Mask Way’ heeft onverwacht zelfmoord gepleegd.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: