Industry Rule #4080…

10 01 2007

...record company people are shady.Het Shady Records persbeleid is nòg minder succesvol dan die drol van een verzamelaar (The Re-Up, het enige dat daar bij ‘re-up’ komt is je eten) die ze onlangs uitgebracht hebben. Nogal een bizar verhaal maar aangezien meerdere mensen dit soort ervaringen delen lijkt het niet geheel uit de lucht gegrepen. De titel van Fiddy’s nieuwe, nog uit te brengen album (Before I Self-Destruct) lijkt zo voor het hele label toepasselijk.

Mos Def zijn nieuwe album is uit, maar al bijna direct weer teruggehaald, alleen niet helemaal, maar wel een beetje, en komt over een paar maanden uit, maar dan opnieuw, wèl helemaal en wèl met artwork. En dat halfbakken ding dat nu in (sommige) schappen ligt heet ineens een ‘collectors item’. Volgt u nog?

Ras Kass schrijft een open brief aan zijn platenlabel. Als je het hele drama zo opgesomd leest… Wat is die kerel genaaid! Ik kan mij die ads inderdaad nog herinneren, toen baalde ik al dat het album weer niet uitkwam.

En als je dat deprimerende verhaal gelezen hebt knap je hier misschien weer wat van op: ‘HipHopSite’s annual Best And Worst List’. Een paar vreemde keuzes maar een entertainende lijst is het zeker weer!

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: