Wat De **** Doet De Partysquad? en Ander Nieuws

28 12 2006

Albert Heijn brengt nieuwe 'Urban Wuppies' op de markt.

Nas gaat hard. Eerst herenigd hij zich met The Firm en vervolgens komt hij op 1 binnen in de Amerikaanse charts zonder hitsingle en bewijst dus dat albums nog verkopen kunnen. Nog een leuk detail is dat hij meer heeft verkocht dan Jeezy, die hem daar nog luidruchtig over uitdaagde een paar weken terug.

Iemand gaat woorden eten.

Sean P zal het niet zijn, die is hard op weg zijn nieuwe album af te ronden getiteld ‘Jesus Price Superstar’Hier alvast een track; ‘P-Body’. Jammer genoeg heeft hij aan XXL verteld dat een nieuw Heltah Skeltah album er voorlopig niet aan zit te komen. De heren vinden dat het nog niet goed genoeg klinkt, wat natuurlijk wel de beste reden is.

De politie in de VS heeft een bezoeker van een Sean Price show gearresteerd door beelden op Youtube. Eigenlijk verassend dat zoiets nog niet eerder is gebeurd.

Ik weet niet wat een ‘racoon dog’ in het Nederlands is maar P. Diddy wou ze in ieder geval nooit pijn doen.

Juridisch gesteggel om James Brown zijn erfenis. Daar wordt je niet vrolijk van, maar scroll naar onder in dat artikel voor een mooi overzicht van de reacties op zijn dood.

Mocht je nog steeds teneergeslagen zijn van zijn dood dan helpt dit misschien; lach The PartySquad uit. “We bouncen op die beat, we rampeneren op die beat”, ja maar wie heeft ‘m eigenlijk gemaakt?

Ik was overigens in de veronderstelling (ik ga hun CD niet kopen en heb de linernotes nooit gezien) dat zij alles zelf produceerden. Als zij die beats niet eens maken en de raps komen van de gasten wat doen zij dan eigenlijk zelf? Behalve irritant door platen heen lullen natuurlijk. “JA TOCH?”

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

3 01 2007
Nick

Stelletje mogolen die PSers 🙂
R.I.P. P. Diddy
R.I.P. James Brown

8 01 2007
J to the A.A.P.

^”R.I.P. P. Diddy”
LOL

28 02 2008
^Noob^

waat een ^noob^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: