‘Afro Samurai’ Soundtrack en Ander Nieuws

8 12 2006

Dit is de trailer van Afro Samurai, de anime waar RZA de soundtrack voor maakt die in januari uitkomt. RZA is druk bezig met zijn soundtracks de laatste tijd en voor deze wordt hij bijgestaan door Big Daddy Kane, GZA, Q-Tip, Talib Kweli en verschillende Wu-affiliates. De ‘Afro Samurai’ zal overigens gaan spreken met de stem van Samuel L Jackson. Uiteindelijk zal van dit project ongetwijfeld een DVD uitkomen maar ik heb zo’n vermoeden dat we die aan deze kant van de oceaan helaas zullen moeten importeren of downloaden.

Young Jeezy is aan ’t trippen, Lil Weezy is aan ’t trippen, krijgen die gasten geen media-training of zijn ze gewoon vergeten wat Biggie nog zo duidelijk uitlegde? “Number four: know you heard this before / Never get high, on your own supply”

Lees hier hoe Russel Simmons een bitch-move maakt waar je steil van achterover slaat.

Deze tolle collega’s uit het oostelijk buurland bieden je de nieuwe mixtape van Nas als download aan. De officiële voorloper voor het nieuwe album: Nas & Statik Selectah – The Prophecy Vol.  2 – The Bginning of The N.

Stones Throw gaat J Dilla’s Ruff Draft EP uitbrengen. Deze is jaren geleden alleen op vinyl in een zeer beperkte oplage uitgebracht maar deze keer krijg je er bonustracks en een tweede CD met instrumentals bij. Geen idee hoe het klinkt? Check de clip van ‘Nothing Like This’.

Nog één Stones Throw toetje dan, Percee P brengt een clip uit van zijn volgend jaar te verschijnen album ‘Perseverance’: Percee P – Put It On The Line

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

15 12 2006
Rza - Cameo Afro feat. Big Daddy Kane & Gza « WildStyle

[…] Van de soundtrack van Afro Samurai, gespot via Spine. […]

4 10 2007
kok

Er is nog steeds maar een rapper, en dat is de notorious b.i.g. Nog steeds worden zijn beats gebruikt, nog steeds zijn teksten. Fok 2pac, die sukkel die door iedereen als een harde jongen gezien wordt is gewoon een studioneger die naar de westkust is GEVLUCHT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: