Opgezwolle Brengt ‘Eigen Wereld’ Als Film Uit.

7 12 2006

Wat je hier ziet is de clip van ‘De Jug’, deel van een bijzonder project. Opgezwolle heeft namelijk een film gemaakt bij het album ‘Eigen Wereld’. Deze maand is de premiere al bij Hedon in Zwolle. In de film speelt Cees Geel bejaardenverzorger Gerrit die geobsedeerd raakt door drie demente kerels die in hun jeugd de groep ‘Opgezwolle’ vormden. Het rusthuis Sassenpoort van de heren heeft ook al een eigen site. Van de drie solo-nummers van het album ‘Eigen Wereld’ is dit de eerste clip, ‘Elektrostress’ en ‘Gekke Gerrit’ zullen nog volgen in. Ook zijn er drie nieuwe tracks voor de soundtrack van de film gemaakt: De Jug (2007 remix), Eigen Wereld (Gang-remix) en 80-plussers (exclusieve bonustrack).

UPDATE: De clip van ‘Gekke Gerrit’ is inmiddels ook verschenen en de film wordt 22 december rond middernacht door de VPRO uitgezonden in het programma 3voor12.TV. De 3 clips, film en soundtrack zullen uiteindelijk ook op DVD verschijnen maar dat zal niet verbazingwekkend voor je zijn.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

25 12 2006
Eigen Wereld - De Film « WildStyle

[…] Opgezwolle maakte, zoals een tijdje terug al bekend werd, een film geïnspireerd door hun laatste album. Zwolle had in Hedon de premiere en de VPRO had ‘m op TV. Check de film hier in zijn geheel via uitzendinggemist.nl. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: