Scarface Treedt Op Met Band en Ander Nieuws

4 12 2006

Face Live!

Scarface met live-band! Een album van deze man zit er niet meer aan te komen maar als dit de tijdsbesteding is die zijn alternatief wordt hoeven we nog niet bij de pakken neer te zitten. Nu nog wat tourdates voor Europa bekend maken graag!

Gaat iemand die exclusieve limited edition Homegrown Air max patta die samen met de nieuwe Homegrown verzamelaar uitkomt vrijwillig aantrekken? Wat een spuuglelijk onding! Groen met rode veters? Als ze er nou nog wat zwart in hadden gedaan hadden ze ‘m ten minste nog aan NEC kunnen slijten…

Nas brengt alweer een nieuwe clip (Shine On ‘Em) uit, deze keer van de door Nas gemaakte soundtrack van de film Blood Diamonds.

Papoose krijgt veel reacties los in New York met zijn track ‘50 Shots‘ over de door de politie neergemaaide Sean Bell. Er wordt een sample gebruikt van Sam Cooke’s ‘A Change Gonna Come’ wat natuurlijk moeilijk te verkloten is maar jammer genoeg krijg ik nog geen versie gevonden zonder schreeuwende Kay Slay.

Via Nah Right? Kun je een nieuwe mixtape van Saigon downloaden. Leuk hoor, maar waar blijft dat fokking album? Ik zie die 2006 release niet meer gebeuren in ieder geval, wat ook weer niet zo erg is gezien wat er allemaal nog wél uitkomt. Overigens heb ik van deze mixtape zelf nog niets gehoord maar als ik op de hoes de naam van één van de twee DJ’s zie wordt het beetje enthousiasme dat er nog was wel de nek omgedraaid; DJ Kay Slay…

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: