Nas ft. The Game – Hustlers (QB True G)

29 11 2006

Nas heeft geen mp3-speler nodig.

Nas ft. The Game – Hustlers (QB True G)

Saillant detail; het is een Dr. Dre productie. Hopelijk is het uitlekken van deze track geen voorbode van het afwezig zijn op het album. Op de meest recente tracklist is deze track namelijk verdwenen, maar eigenlijk verwacht ik nog wel een nieuwe tracklist voordat de plaat daadwerkelijk uit is. Hype genereren op internet is ook eigenlijk te simpel.

Voordat dat Def Jam het internet had om hype te maken deden ze dat nog met flyers, die werden in het begin vrijwel allemaal door Cey Adams gemaakt die ook veel albumhoezen en het Def Jam-logo in zijn portfolio kan zetten. Interessant interview.

The Clipse maakt een lijstje van hun 10 absolute classics voor XXL. 

Snoop is weer eens gearresteerd, deze keer buiten de studio van de Jay Leno show waar hij net had opgetreden. Als je al bekend staat als grootverbruiker is het misschien geen heel goed idee om naar een live TV optreden te rijden met je auto vol coke en Mary-Jane.

De tracklist voor de nieuwe Homegrown CD is bekend. Leuk idee om het Nederlands hiphop-jaar in een verzamelaar samen te vatten. Risico is natuurlijk wel dat de stemmers (en het merendeel van de markt) de nummers allemaal al kennen en hebben. De paar tracks die je nog niet hebt wil je waarschijnlijk niet hebben en de samenstelling is behoorlijk voorspelbaar. Die twee bonustracks zullen mij in ieder geval niet over de streep trekken, zeker niet als er één nog met Nina is ook.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: