Racen, Dissen & Vechten

21 11 2006

Nieuw speeltje voor Mr. West

Dat Kanye veel geld heeft was al bekend (“My video cost a million dollars!”) en nu hij heeft er iets nieuws voor gevonden, een wagen in de formule BMW. De door hem gesponsorde wagen zal racen tijdens de BMW World Finals in Spanje en wordt bestuurd door de Canadese coureur Philip Major, meer info vind je hier

Cam’ron heeft een antwoord voor Hova: You Must Not Know Now (Jay-Z Dis). Jay-Z is oud, dat hebben de Dips nu al zo vaak geroepen dat die opmerking zelf oud is en doen alsof je meer geld hebt gelooft niemand (zeker niet als je Juelz Santana heet, die dat hier ook al beweerde). Deze ronde is (hoe onverwacht) voor Jigga.

Serieuze zaken worden bewaard voor het laatst. Gisteren was op Nederland 2 een documentaire van Vik Franke te zien, deze filmmaker volgde twee maanden lang een Nederlands team van commando’s in Uruzgan (Afghanistan). De film werd uitgezonden om 23:15 dus veel mensen zullen het jammer genoeg niet hebben gezien. Hier kun je de uitzending alsnog in zijn geheel bekijken, wat ik van harte kan aanbevelen. Voor- en tegenstanders van de Nederlandse missie in Afghanistan zouden dit absoluut moeten zien, er wordt namelijk pijnlijk duidelijk hoe kansloos en ridicuul de missie in zijn huidige vorm is. Onder het mom van opbouwwerkzaamheden worden troepen naar een oorlogsgebied gestuurd waar eigenlijk nog niks op te bouwen maar alleen te vechten is, en dat mogen ze dan weer niet omdat het politiek niet te verkopen is. Een treurige toestand die je wellicht nog even mee kan nemen in je overwegingen voor morgen (stemmen, gek!). Echt de moeite van het kijken waard.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: