“Iedereen op z’n eigen eilandje”

15 11 2006

Lees hier een uitgebreid inverview met Duvel over de redenen die tot zijn terugtrekken uit de muziekwereld hebben geleid.

Al met al heb ik wel het idee dat Duvel een erg groot ego heeft en nogal veel van de centjes houdt. Aan de andere kant bood hij wel altijd veel muziek gratis aan en is de kans aanzienlijk dat hij dat in de toekomst opnieuw gaat doen en dat zou ik absoluut niet erg vinden.

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

16 11 2006
J to the A.A.P.

Interessant interview. Hij klonk inderdaad al een stuk serieuzer op ‘Whiskey’ en dat vond ik niet bepaald een manco. Jammer wel dat OpgeDuveld 2 niet meer uitgebracht lijkt te gaan worden. Ben benieuwd naar z’n nieuwe projecten.

26 09 2007
ik

groot ego zeker niet!! en aan geld alleen denkt ie egt nie hij maakt gewoon zn eigen ding!!

28 09 2007
J to the A.A.P.

Groot ego moet je wel hebben in de HipHop en daar ontbreekt het Duvel ook zeker niet aan. Na zelf een keer met ‘m gesproken te hebben ben ik het wel met je eens dat hij absoluut niet als geldwolf overkomt. Z’n artistieke vrijheid is ‘m veel te veel waard om achter knaken aan te hollen. Je hoeft deze post absoluut niet als dis naar Duvel op te pikken, als je hier vaker komt of onze show luistert weet je dat we zijn ding erg diggen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we geen kritische houding aanhouden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: