UGK’s Dubbel Album en Ander Nieuws

14 11 2006

UnderGround KingsEr zijn al eerder berichten naar buiten gekomen over UGK’s dubbel album dat 19 december uit gaat komen en ieder nieuws erover maakt mij benieuwder. HipHop heeft natuurlijk een haat/liefde verhouding met dubbelalbums, er zijn er maar een paar die niet beter enkele albums hadden kunnen zijn (Drie eigenlijk; Wu-Tang Forever, All Eyez On Me en Life After Death) en ik ben over ’t algemeen geen fan van Swizz Beats producties. Wat wèl voor dit project pleit zijn het feit dat Bun B de laatste jaren uitgegroeid is tot een zwaar ondergewaardeerde MC met een goede stem en volwassen lyrics (check die track op Hi-Tek’s album maar eens.) en dat Pimp C genoeg tijd in de bak heeft gehad om te schrijven en er niet het type naar lijkt te zijn die shit te verheerlijken:

“It’s not a party, it’s not fun,” Pimp said. “Jail affected my whole family. My family got locked up. My group got locked up. I lost when I went to prison. That’s something to be ashamed of, and that’s not a badge of honor. My youngest son was 8 years old when I went in. I came back and he’s a teenager. I can’t get them years back.”

Ik ben benieuwd, check alvast deze twee tracks die volgens de geruchten van het nieuwe album komen:

Nas blijft ook nog even in het nieuws. Er is weer een nieuwe track gelekt (nee, geen fatsoenlijke versie van Black Republican, dammit!), deze keer niet van zijn nieuwe album maar van de soundtrack van de film Blood Diamond. Check de track: Blood Diamond (toepasselijke titel).

Als je Young Jeezy zijn nieuwe albumcover wil zien moet je hier klikken. Dat Godfather-lettertype voor de albumtitel is zwaar koel! Als je nog steeds leeft in het midden van de jaren 90 en het niet al 20 keer eerder gezien hebt, ten minste.

Hier nog een interview met Raekwon waarin hij o. a.  over zijn sneakercollectie praat. Als iemand bij Adidas dit leest, laat die gast een Cuban Linx sneaker ontwerpen! Boom! Ik ga ‘Glaciers Of Ice’ eens aanzetten, Boom!

” Check it out, boom, this how you freak em, boom
  You go get you go get the cream joints right?  Boom
  Now now, all you all you dye, is this shit right here
  Boom, and this, yaknowhatI’msayin?  Any color you want
  But it’d be like, blue and cream, yaknowhatI’msayin?”

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: