Probleem Minder Voor Probz en Ander Nieuws

13 11 2006

Probz op de foto door Ilja MeefoutMr. Probz aka Propaganda is weer vrij en heeft gelijk een track gedropt om ’t te vieren. Op State kun je ‘m checken. Een ‘Free Probz’ campagne heeft hij uitdrukkelijk geweigerd. Bewonderenswaardig dat hij zijn arrest niet als marketing-stunt heeft gebruikt, jammer genoeg is dat zelfs in Nederland tegenwoordig uitzonderlijk. Meer info over Propaganda en zijn crew vind je bij Supercharger Records.

Bonus Cut: Propaganda – Get Away (Breathe)

Gisteren (ja, gisteren ja, toen hadden we een radio uitzending, ik zit niet 24/7 op ’t web), oftewel de prehistorie in blogtijd, is de Nas/Jay-Z collabo dan eindelijk gelekt.

Nas ft. Jay-Z – Black Republican (radio rip) (Mirror)

Nu zal je je misschien afvragen waarom een voor hiphop zo historische track niet het hoofdpunt van deze post is. Check die twee woorden na de titel; radio rip. Er zitten twee gasten zo doorheen te blaten dat het bijna onluisterbaar wordt. Ik zou ook hyped zijn als ik de premiere in onze show had maar dit is gewoon irritant. De eerste die hier een goede versie van vindt is voor die dag KOTI (King Of The Internet). Check al die publiciteit rond de listening party van Nas z’n album maar eens.

Johnny Cash heeft ondanks dat hij dood is een nieuwe clip (God’s Gonna Cut You Down) , in de video zie je allerlei muzikanten van diverse pluimage een eerbetoon aan hem geven. Jay-Z is één van hen, samen met o.a. Keith Richards, Justin Timberlake en Iggy Pop.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: