Nieuwe Jay-Z: Lost Ones

26 10 2006

Jay-Z

Jay-Z – Lost Ones

Een nieuwe track van Kingdom Come is gelekt. Het gerucht gaat dat dit de track zou zijn die geproduceerd is door Chris Martin van Coldplay en Dr. Dre. Ik kan het niet ontkennen of bevestigen maar volgens eerdere berichten zou dat nummer ‘Beach Chair’ heten.

UGK gaat de lijst van acts die een dubbel-album hebben gedropt aanvullen. Marley Marl, Kool G. Rap en Big Daddy Kane hebben een feature op ’t album. Hier kun je alvast een track checken.

Rhymefest vertelt aan Ptchfork over zijn ontmoeting met David Cameron.

Dit nieuws is misschien een beetje laat maar niet minder belachelijk: Slick Rick moet opnieuw tegen deportatie vechten. Zeg Wat? Je zou toch denken dat het Amerikaanse ‘Department of Homeland Security’ wel iets beters heeft te doen. Misschien hebben ze nog wel een baantje voor Rita.

Het meest bizarre van dit bericht is toch wel dat er mensen zijn die bereid zijn anderhalf uur in de stromende regen te staan voor iets dat ‘Mega Urban Schoolparty’ heet. Mag ik een teiltje?

UPDATE: En de Lost Ones was uhh… Lost. De link was inmiddels dood (de Feds weer?) maar dat is nu hersteld.

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

28 10 2006
magnificentbufo

die track laat me echt koud

31 10 2006
Nas - HipHop Is Dead « WildStyle

[…] Damon Dash is zo pissig over Jay-Z’s Lost Ones (de eerste verse gaat over het  uit elkaar vallen van de originele ROC-partners) dat hij Dipset-mattie Jim Jones aan het werk heeft gezet voor een diss-track. Jim Jones feat. Dame Dash – Kingdom Done (radio rip). Echt serieuze concurrentie is dat natuurlijk niet voor Hov, wat voor diss gaat die gast schrijven als hij zijn eigen albumtitel niet eens kan spellen? […]

14 11 2006
UGK’s Dubbel Album en Ander Nieuws « WildStyle

[…] Er zijn al eerder berichten naar buiten gekomen over UGK’s dubbel album dat 19 december uit gaat komen en ieder nieuws erover maakt mij benieuwder. HipHop heeft natuurlijk een haat/liefde verhouding met dubbelalbums, er zijn er maar een paar die niet beter enkele albums hadden kunnen zijn (Drie eigenlijk; Wu-Tang Forever, All Eyez On Me en Life After Death) en ik ben over ‘t algemeen geen fan van Swizz Beats producties. Wat wèl voor dit project pleit zijn het feit dat Bun B de laatste jaren uitgegroeid is tot een zwaar ondergewaardeerde MC met een goede stem en volwassen lyrics (check die track op Hi-Tek’s album maar eens.) en dat Pimp C genoeg tijd in de bak heeft gehad om te schrijven en er niet het type naar lijkt te zijn die shit te verheerlijken: […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: