Welkom in Bizarro World en Ander Nieuws

23 10 2006

Bizarro WorldJe kan je misschien het bericht van een tijd geleden nog herinneren dat Rhymefest David Cameron, de frontman van de Britse ‘conservatives’, uitnodigde voor een discussie over de kwalijke invloed van hiphop na diens commentaar daarop. David Cameron bleek niet bang te zijn voor een discussie en heeft blijkbaar een prettig gespek met hem gehad volgens de BBC. Labour’s Stephen Pound noemt het een wanhopige poging om jonge kiezers te trekken wat in ieder geval een opmerking is die prima bij zo’n kop past. Het lijkt erop dat Engeland het nieuwe Bizarro World is waar de conservatieven zich momenteel opener gedragen dan de concurrentie.

De tracklist van het nieuwe Clipse album ‘Hell Hath No Fury’ is bekend en de release date is vooruit geschoven naar 28 november in plaats van achteruit naar 32 nooitember. Zie ik al iets over Bizarro World? Die beperkt zich blijkbaar niet tot de UK.

De tracklist van een andere grote november release (nee, niet Jay-Z) is ook bekend. ‘The Doctor’s Advocate’ zal in die maand onthullen of er nu wel of geen Dre producties op staan. Na de laatste commentaren dat die er niet zullen zijn past de titel prima in het Bizarro-thema. Maar je weet ’t nooit met The Game.

Ras Kass is The Game overigens nog steeds aan ’t dissen en voorziet de meest recente ronde zelfs van customized artwork.

Styles P dropt een nieuwe mixtape en Nah Right biedt ‘m als gratis download aan. Tracklist ziet er dope uit (verschillende tracks zijn al bekend) maar ik heb ‘m zelf nog niet kunnen checken.

Hou de site in de gaten voor een interview met Jiggy Djé. Jiggy Djé’s Noah’s Ark Tour landde afgelopen zaterdag in Oss en rockte de tent. Binnenkort meer daarover.

En alsof met twee van de grootste releases van het jaar (Nas en Jay-Z) de eindejaarcijfers van Def Jam nog niet gefikst waren melden ze in december ook nog een nieuw Ghostface album uit te gaan brengen! Zo veel brute Def Jam CD’s in één jaar (Fishscale en Game Theory hadden we ook al), dat is al tien jaar niet meer gebeurd. Bizarro World? Niet al te veel op die december release gaan hopen trouwens, Fabolous wordt ook in dat rijtje genoemd en die komt in februari pas uit. Niet dat dat me veel kan boeien. Of er moet natuurlijk een tweede ‘Breathe’ op staan, wat al een Bizarro-ervaring op zich was…

En nu het toch over Fabolous gaat, Loso is onlangs in een schietpartij terecht gekomen waarbij hij in het hospitaal belandde. Hij is stabiel en houdt het old-skool, het ging namelijk over een chain-snatching. Eindigen we toch nog met een ‘normaal’ bericht.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: