Drie Jay-Z En Nas Tracks Zijn Al Opgenomen.

6 10 2006

Nas & Jay-Z

Game’s Doctor’s Advocate albumcovers blijven het internet rondblazen. Het lijkt erop dat ze voor een donkerdere variant van de vorige gaan met deze als reguliere cover en deze kiddo-versie voor de ‘limited edition’. Mmm, net als de vorige keer dus. Ik vind de eerder verschenen blijkbaar fake cover eigenlijk het vetst.

Nu het toch over Chuck Taylor gaat (zo kent de overheid Game, niet die van de schoenen dus): Hij heeft twee tracks gemaakt met Nas waarvan er één geproduceerd is door Dr. Dre. Dit hoeft echter geen effect te hebben op zijn meest recente ‘I don’t need Dre’s beats to define me’ uitspraak, die track komtwaarschijnlijk op Nas’ nieuwe album. Die op zijn beurt al drie tracks met Jay-Z opgenomen heeft, ze hebben in één nacht doorhalen drie tracks gemaakt waarvan de vetste Nas’ album haalt. Elliot Wilson van XXL heeft de tracks al gehoord en vindt het leuk om ons internet-muzieknerds er mee te pesten. Fok hem.

Okay, laatste Lupe Fiasco nieuws deze week dan (Ik begin zo een Lupe-stan te worden hier). Vanavond kun je hem zien optreden bij ‘Raymann is laat’ op Nederland 3. Als je geen zin of tijd om te kijken hebt, geen nood, dat wordt natuurlijk doorgelinkt als de beelden online zijn. De ‘Village Voice’ heeft trouwens een dope interview met ‘m online staan.

En aanstaande zondag wordt het sterk aangeraden naar de show te luisteren als je gratis kaarten wil voor Jiggy Dje’s Noah’s Ark Tour. Jiggy komt ook langs in de Groene Engel in ons eigen Oss en wij geven kaarten weg. Zondag van 19:00 tot 21:00 op Maasland FM (105.2 FM of via de livestream), wist je niet? State heeft trouwens een interview met Jiggy gedaan dat je hier lezen kan.

UPDATE: Deze actie gaat nog wel door maar laat nog heel even op zich wachten, komende zondag geven we eerst nog kaarten weg voor ‘Invite’. Luisteren dus, dan heb je volgende week zaterdag ook weer iets te doen.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: