“EPMD Is Back Together!” en ander nieuws

5 10 2006

 Erick & Parrish Makin' Dollars ...Again!

Een tijdje terug was er al sprake van een reünie-concert en blijkbaar hebben de heren de smaak te pakken. EPMD heeft namelijk een wereldtournee in de planning. En niet alleen Erick en Parrish Maken samen weer Dollars, DJ Scratch is ook bij de reünie betrokken. De optie voor een nieuwe plaat wordt uiteraard ook nog open gehouden (laat iemand die gasten snel een deal geven) maar eerst gaan de heren dus touren. Nou maar hopen dat de lage landen niet worden overgeslagen.

Om vast in de stemming te komen wat clips: You Got’s To Chill en Da Joint.

De leider van Al-Qaeda in Irak is gedood. Mmm… waar heb ik dat toch eerder gehoord?

Mocht je afgelopen zondag de Freddie Foxx vs Rakim special in de uitzending hebben gemist, de eerste ronde is te downloaden: Freddie Foxx – Rakim Diss. Ja, ze hebben beef.

Lupe Fiasco staat vrijdag in Paradiso (met Winne in het voorprogramma, alsof het nog niet dope genoeg was) maar het begint }^%*&! pas om 01:00 uur! Dat kun je dus vergeten als je met de trein wil. ’s Middags doet hij wel een in-store in Amsterdam maar dat is om 17:00 uur dus een groot deel van de werkende bevolking zal daar ook van verstoken blijven. Damn! 

De Belgische MC Mellow P blijft niet mellow maar bindt de strijd aan tegen het Vlaams Belang. De track ‘In Het Hol Van De Leeuw’ is gratis te downloaden via Aight.be.

UPDATE: Een andere track die online is: ‘Astro’ van Ghostface Killah en Kubus ft. Trife Da God en Shawn Wigs. Kort gezegd, die van De Hop. Over de tweede track wordt vooralsnog met geen woord gerept.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: