Raekwon Tekent Bij AfterMath

3 10 2006

Raekwon The ChefVolgens de officiële site van Wu-Tang heeft Raekwon nu dan echt bij Aftermath getekend. De geruchten gingen al een tijdje en de link was natuurlijk snel gelegd, Busta Rhymes is executive producer van het album, Dr. Dre en The Rza zouden de productie-credits delen en de release laat alweer ‘Aftermath-lang’ op zich wachten. In de tussentijd is de buzz zwaar geworden en hoewel ze er lang over doen heb ik liever kwaliteit waar lang aan gewerkt is dan afgeraffelde rotzooi. Oh, en ‘Only Built 4 Cuban Linx… 2’ heeft trouwens ook de volledig Wu als gast op het album (ook Dirty?), voor het geval dat je nog niet hyped was. Check hier meer info.

Omdat Aftermath releases uitbrengt met de snelheid van een naaktslak in een zoutbad alvast wat downloads voor je. Check hier de mp3 van de nieuwe Raekwon track ‘Rooftop’ of download zijn laatste mixtape:

Raekwon – The Vatican vol. 2 (The Da Vinci Code)

En nu je toch in de Shaolin-stemming (Sus&Wis uit!) bent, Nalden heeft een mix online staan van breaks gesampled door de Wu door de jaren heen.

“Posititve Energy Activates Constant Elevation!”

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: