Lupe Komt Binnen Op #1! en Ander Nieuws

2 10 2006

1st in stead of 15thVorige week werd vermeld dat Lupe Fiasco op nummer 12 binnenkwam in Amerika’s Billboard 100. Dat was dus flink achter Chingy en die broekpisser van de Black Eyed Peas die toen de nummer1 positie bezette. Nas’ nieuwe albumtitel (HipHop Is Dead) zal die week door velen uitgesproken zijn, maar er is licht aan ’t einde van de tunnel! De verkoopresultaten bleken niet te kloppen omdat er door een computerfout één van de grootste ketens van de VS (Best Buy) niet was meegeteld. Met deze verkopen erbij komt Lupe Fiasco’s Food & Liquor binnen op #1. Touché Lupe! Ik heb mijn exemplaar inmiddels ook binnen en kan je melden; Believe The Hype. Hoewel de beloofde bonus-tracks op de Japanse versie blijken te staan is dit nog steeds een dope album. Ik zou ‘m alleen bij de outro afzetten. Mooi dat een dik debuut met intelligente teksten ook nog scoren kan.

Van Bommel bedankt voor Oranje, hij weigert onder deze technische staf te werken. Hoeveel mensen gaat van Basten nog opfokken voordat hij de nieuwe Dick Advocaat wordt?

Eminem is lang genoeg van de pillen af geweest om weer even iets in te rappen, samen met Fiddy, Lloyd Banks en een of andere gast die Cashis (oh please) heet. *gaap* Daar heb je geen slaappillen bij nodig.

UPDATE: Kleine rectificatie, Lupe staat op #1 in de hiphopcharts. In de algemene charts staat de plaat op #2, net achter Justin Timerlake.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: