Ghost Bij De Hop: “How Many Bars Should I Spit?”

28 09 2006

ghostface.jpgDe Hop gisteren was bruut. Hoewel de Wildstyle fam vroeg weg moest om de laatste trein naar het Brabantse land te kunnen pikken hadden twee van de drie ruim voldoende hop, water en gerstcocktails kunnen verwerken. We hebben dus niet één verse kunnen horen omdat Pretty Toney nog aan het schrijven was toen we weg gingen maar het belangrijkste nieuws van de avond kregen we wel mee. Kubus had drie beats gemaakt en Ghost was vooral weg van de eerste. Het merendeel van het publiek, Kubus zelf en de meegekomen leden van Theodore Unit (Trife Da God en Shawn Wigs), voelden meer voor de derde beat. Ghost zat vervolgens met een klein dilemma toen hij vroeg aan host Murth hoeveel hij eigenlijk moest spitten, 16 bars ofzo? Murth antwoordde dat hij het zo lang of kort kon doen als hij wilde, waarop Ghostface de zaal uit liet barsten door te melden dat hij dan maar allebei de beats ging doen(!). De stemming kon niet meer kapot. Meer nieuws over de Hop volgt binennkort.

Meer Wu-Tang nieuws: Eindelijk wordt ODB’s laatste album toch nog fatsoenlijk uitgebracht, bij de Damon Dash Music Group. Het dropt op 7 november, het is op die dag exact 2 jaar geleden dat Ol’ Dirty overleed.

De Biggie action figure gaat binnkort de handel in. Koel hebbeding of lijkenpikkerij? Oordeel zelf, maar erger dan ‘Biggie Duets’ kan toch al bijna niet.

Riemer van der Velde, voorzitter van SC Heerenveen, zegt waar het op staat. Niet erg tactisch, wel erg waar.

UPDATE: De uitzending van afgelopen zondag is na een aantal technische problemen dan toch op de Podcast-pagina als mp3 te downloaden, uur 1 en uur 2. Muziek van o.a. Hi-Tek, Papoose, Rah Digga & Bahamadia, Da Youngstaz, U-Niq, Extince en Ghostface Killah.

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

28 09 2006
magnificentbufo

Riemer van der Velde is een lulzak, al denkt hij zo’n dingen dan is het nog laf om dat op zo’n manier die shit in de media te brengen. En waarom moet Ronald Koeman de schoolbanken in, omdat zijn ploeg uit bij Bordeaux wint?

Oh en tot grote deceptie van het gebleven publiek is ghost niet meer gezien de rest van de avond, de verses zijn wel gespit maar niemand heeft er iets van gehoord, op die manier blijft er eigenlijk weinig over van het DeHop principie niet?

29 09 2006
J to the A.A.P.

Yup, ik hoorde die shit ook, maar dat ligt misschien meer aan de organisatie van de Hop dan aan Ghost. Ze waren blijkbaar niet zo handig geweest om het geluid van de booth naar de speakers door te lussen. Verontschuldigingen worden aangeboden op de site. Maar ja, hij had natuurlijk wel nog ff z’n kop kunnen laten zien.

29 09 2006
J to the A.A.P.

Over Riemer: Ik denk niet dat het z’n bedoeling was dat het in de media zou komen, hoewel dat natuurlijk erg naïef is. Ik vond het in ieder geval erg verfrissend dat iemnand in de voetballerij gewoon een keer zegt wat ie denkt, vooral over die andere voorzitters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: