The Game Heeft Een Hoes en Ander Nieuws

26 09 2006

game_advocate.jpgEr wordt nog steeds omheen gedraaid of dit album nu wel of geen Dre-producties heeft maar zoals je hiernaast kunt zien heeft hij nu in ieder geval een hoes. De lead-single is geproduceerd door Scott Storch en heeft nogal een kazige titel:

The Game – Strip Club (Let’s Ride)

De tracklist voor Hi-Teknology 2 (nu met ondertitel The Chip) vind je hier. Ziet er erg goed uit. Biz Markie doet ook mee zoals je in dit in de studio gemaakte filmpje kunt zien en de recensie op XXL is zeer lovend (zeker als je bedenkt dat de eerste destijds maar matige recensies kreeg). Ik begin toch best wel hyped voor die plaat te worden.

Het release-schema van Def Jam voor de komende maanden. Nas is naar december verplaatst (zal wel begin volgend jaar worden), en Redman zou droppen in oktober. Leuk dat ze ‘m erop zetten maar dat gelooft natuurlijk geen hond tot ie in de schappen ligt.

Jay-Z heeft samen met Memphis Bleek na afloop van het concert in Amsterdam nog een track opgenomen volgens Green Lantern. ‘Live in Amsterdam’ heet de track, het is nog niet bekend op welk project ’t terecht komt.

Nederland krijgt een eigen variant van de ‘Vote or Die’ campagne die met de vorige verkiezingen in de VS liep. Je weet wel, die shirtjes waar o.a. 50 Cent, P Diddy, en zelfs Paris Hilton (die vervolgens vergat zelf te stemmen) toen mee liepen. Stem of Sterf.

Clipse krijgt een XXL, volgens de recensent heeft het uitstel er uiteindelijk wellicht voor gezorgd dat ze een concessieloos en goed afgerond album droppen.

En als laatste: Het ministerie van justitie is vanochtend ontruimd vanwege ‘een verdacht pakketje’ waar later geen explosieven in bleken te zitten. Wat er wel in zat wordt niet gezegd.

“Jongens, willen jullie voortaan geen bestellingen bij Christine Le Duc op het werk laten bezorgen?”

Advertenties

Acties

Informatie

3 responses

3 10 2006
Rik

Warschijnlijk staan er wel Dre producties op, kijk alleen al naar de titel. Nou hoeft dat geen bewijs te zijn, maar aftermath kennende, Dr. Dre kennende…

3 10 2006
J to the A.A.P.

Yup, maar Game heeft dit weekend no geroepen dat ze er NIET op staan en hij zit ook niet meer op Aftermath… Blijft twijfelachtig, Game heeft zichzelf al vaker tegengesproken natuurlijk.

6 10 2006
Drie Jay-Z En Nas Tracks Zijn Al Opgenomen. « WildStyle

[…] Game’s Doctor’s Advocate albumcovers blijven het internet rondblazen. Het lijkt erop dat ze voor een donkerdere variant van de vorige gaan met deze als reguliere cover en deze kiddo-versie voor de ‘limited edition’. Mmm, net als de vorige keer dus. Ik vind de eerder verschenen blijkbaar fake cover eigenlijkhet vetst. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: