Lupe Laat Europa Nog Een Week Wachten

22 09 2006

Touché LupeDamn, I’m gettin’ my Suske & Wiske on! Lupe Laat een Week Wachten, da’s dan weer minder tof. Over een week is de Europese release van Lupe Fiasco’s Food & Liqour pas, terwijl ze aan de andere kant van de Atlantische Oceaan de plaat sinds gisteren al uit de schappen kunnen vissen. De recensies zijn behoorlijk lovend en ik had het eerlijk gezegd niet anders verwacht. We moeten hier in Europa trouwens wel een week wachten maar we krijgen daar volgens Lupe wel een aantal bonus-tracks voor; Tilted, Carrera Lu en What it Do. De eerste twee ken je misschien al van de gelekte versie, de derde kun je luisteren door hier te klikken.

In de tussentijd is de honger misschien vol te houden door het gratis downloaden van deze twee Lupe Fiasco-mixtapes. Of je gaat naar zijn MySpace en luistert alvast naar het album.

The Game praat over zijn nieuwe album ‘The Doctor’s Advocate’, zijn beef met Ras Kass en het wel of niet meedoen van Dre op het album. Zou nogal een vreemde titel zijn als de dokter zelf niet meedoet maar hij laat het nog steeds in het midden.

Mos Def laat via zijn site een paar tracks horen van het komende album Tru3 Magic. Koel, maar is het niet al 19 september geweest? Waarom zie ik dan nog geen ‘In Stores Now’, of beter nog, zie ik de plaat in stores?

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

26 09 2006
The Game Heeft In Ieder Geval Een Hoes en Ander Nieuws « WildStyle

[…] Er wordt nog steeds omheen gedraaid of dit album nu wel of geen Dre-producties heeft maar zoals je hiernaast kunt zien heeft hij nu in ieder geval een hoes. De lead-single is geproduceerd door Scott Storch en heeft nogal een kazige titel: […]

2 10 2006
Lupe Komt Binnen Op #1! en Ander Nieuws « WildStyle

[…] Vorige week werd vermeld dat Lupe Fiasco op nummer 12 binnenkwam in Amerika’s Billboard 100. Dat was dus flink achter Chingy en die broekpisser van de Black Eyed Peas die toen de nummer1 positie bezette. Nas’ nieuwe albumtitel (HipHop Is Dead) zal die week door velen uitgesproken zijn, maar er is licht aan ‘t einde van de tunnel! De verkoopresultaten bleken niet te kloppen omdat er door een computerfout één van de grootste ketens van de VS (Best Buy) niet was meegeteld. Met deze verkopen erbij komt Lupe Fiasco’s Food & Liquor binnen op #1. Touché Lupe! Ik heb mijn exemplaar inmiddels ook binnen en kan je melden; Believe The Hype. Hoewel de beloofde bonus-tracks op de Japanse versie blijken te staan is dit nog steeds een dope album. Ik zou ‘m alleen bij de outro afzetten. Mooi dat een dik debuut met intelligente teksten tegen ook nog scoren kan. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: