RJD2 zegt hiphop vaarwel

16 09 2006

Underground producer RJD2 heeft in een interview met pitchforkmedia te kennen gegeven dat hij zowel hiphopmuziek als zijn label Def Jux de rug toe keert. Zijn derde album die voor alsnog geen titel heeft zal uitgebracht worden op het britse label XL, vooral bekend van The Prodigy en Leftfield. RJD2, die bekend staat om zijn uitstekende samplewerk zal de platenkast dicht laten voor het nieuwe album. Alles op het album is met instrumenten ingespeeld door RJ zelf. Het album hoeft alleen nog afgemixed te worden en wordt in het voorjaar van 2007 verwacht. Voor meer details over de onverwachte carrieremove van RJD2 verwijs ik je naar www.pitchforkmedia.com waar hij toelichting geeft op de gang van zaken en zijn nieuwe manier van werken.

Dichter bij huis wordt er ook flink aan de weg getimmerd. Brabant lowlife #1, Kameraad Chrisov, heeft een een internettrack geproduceerd voor Reggy Lines. Retlines is een MC uit Den Haag die deel uitmaakt van de Supercharger crew van MOD the Black Marvel. Check de track “Klootzakken” op de myspace van Reggy Lines: http://myspace.com/reggylines

UPDATE: Zojuist een verzoek van SuperCharger binnen gekregen om iets recht te zetten wat betreft Reggy Lines;

“Reggy is geen deel van SuperCharger records. Hij is niet echt ergens bij aangesloten, vroeger dingen gedaan onder Headliners maar nu solo Nederlandstalig dus. Z’n album zal wel voor grootste gedeelte door Ciph Barker van SuperCharger geproduceerd worden. Qua label word er nog rond geshopped met materiaal.”

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: