Stones Throw Tour Naar Nederland en Ander Nieuws

14 09 2006

madlib.jpgMadlib komt niet, zoals eerder gemeld werd, met de Chrome Children World Tour naar Paradiso. Maar niet getreurd, de tour komt wel naar Amsterdam, de nieuwe locatie is de Sugar Factory. Hij dropt een DJ-set en neemt Peanutbutter Wolf, Percee P en J-Rocc mee. Kaartjes kosten €15,- en gaan via AUB. Heb je de Chrome Childrem mix trouwens al gedownload?

Jay-Z’s nieuwe album gaat niet (zoals eerder het gerucht ging) ‘Presidential Gala’ heten maar ‘Kingdom Come’. Inderdaad, betere titel. Bovendien heeft hij dit nu voor het eerst zelf bevestigd. Niet dat iemand nog geloofde in zijn ‘pensioen’, maar toch, nu hoor je het ten minste van de man zelf.

Na de storm in het door de politiek zelf getapte glas water omtrent de ‘Donner en de sharia-affaire’ roept het CDA op tot een verbod op een shariapartij (die overigens in Nederland helemaal niet bestaat, had ik al iets over storm en glazen water gezegd?) of een pedopartij of andere politieke partijen “die de huidige rechtsorde omver willen werpen of waarvan de opvattingen daartegen indruisen”. Ah, je bedoelt zoals deze figuren? Vooral deze pagina hebben ze denk ik over het hoofd gezien toen ze hun rijtje maakten.

De as van Tupac zal op zijn komende verjaardag in Soweto, Zuid-Afrika alsnog in het ervoor opgerichte monument worden bijgezet.

Lupe Fiasco is deze week gast-columnist bij XXL en lanceert meteen een frontale aanval op hun meest gelezen & gehate columnist Byron Crawford. Hier is Byron’s antwoord, dat hem er waarschijnlijk niet geliefder op zal maken, behalve misschien bij paranoïde antisemieten en moslimhaters… Hopelijk geeft Lupe hem niet nog meer aandacht en bewijst hij zijn ongelijk gewoon door goed te gaan verkopen.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: