Releasedate Nieuwe Jay-Z en Ander Nieuws

12 09 2006

defjam_logo.jpgGisteren is in Slowakije Jay-Z’s nieuwe wereld-tour begonnen. Aan het einde van de avond zouden op het scherm achter het podium twee handen verschenen zijn die de ‘Roc-A-Fella diamond’ vormden met daaronder de tekst “November 21“. Dat zou een drukke maand worden voor Def Jam, twee weken daarvoor dropt Nas zijn nieuwe album, op 7 november. Vrijdagavond staat Jigga in Amsterdam en dan zullen we met eigen ogen kunnen zien of dit verhaal bevestigd kan worden.

Nu we het toch over Jay-Z hebben, nieuwe ish met Lupe:

Lupe Fiasco feat. Jay-Z – Pressure

En of de tracklisting die we gisteren publiceerde van Papoose zijn ‘Nicarema Dream’ nou echt is of niet (tot op heden nog altijd onbevestigd), Jive doet er alles aan om hun 1,5 miljoen terugbetaald te zien. Papoose op een Justin Timberlake remix?

Voor het geval dat je dacht dat dat het “Zeg Wat? Moment Van De Dag (nu met extra HUH?)” was: Nee. Het Amerikaanse departement van Homeland Security roept al sinds de jaren 70 de hulp van o.a. thriller-schrijvers in om terrorristische aanvallen te verzinnen. Zo houden ze zichzelf scherp. Uh, okay.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

18 09 2006
Allow Me To Reintroduce Myself… « WildStyle

[…] My name is Hov! Nee, de mijne natuurlijk niet, maar wel van die gast die vrijdag in de HMH stond en de tent afbrak! De setlist leunde wat meer op de hits dan een paar jaar terug toen hij voor het eerst in Nederland was, zo was er niks van Reasonable Doubt en ook nog niks van het nieuwe album. Maar als je zo veel hits op je repertoire hebt kan dat natuurlijk geen manco zijn. Vooral het stuk waarin hij in no-time door alle nummers met zijn namen (H To The Izzo, Hovi Baby, Hola Hovito, Jigga What, Jigga Who en That Nigga Jigga) heen vloog wekte indruk. Het stukje ’ACDC’ onder de tweede verse van ‘99 Problems’ was ook een geslaagde variatie hoewel ik vermoed dat maar weinig mensen het herkenden. En ja, zoals eerder gemeld; aan het einde van de show zagen we twee handen de ‘diamond’ maken met ‘November 21′ eronder. Een dag om naar de platenzaak te gaan dus. Het voorprogramma werd verzorgd door Blaxtar die zijn best deed, maar het publiek ging toch het meest los toen zijn broertje Typhoon het podium op kwam en ‘Boumaye’ inzette. Dat was ook inderdaad wel de vetste track van die set. De DJ die tussendoor draaide was wik-wik-wack (hij had maar drie platen bij volgens mij) maar dat is muggenzifterij als je uiteindelijk om 21:30 Jigga een gruwelijk show met letterlijk en figuurlijk vuurwerk weg ziet geven. “Who you know fresher than Hov?” Dat bleef vrijdagavond in ieder geval terecht onbeantwoord. […]

19 09 2006
Waar Is Nas? en Ras Kass Spit Lekker Toch. « WildStyle

[…] Nu het echt officieel en duidelijk is wanneer Jigga zijn album dropt is iedereen er zijn eigen theorieën op los aan het laten waarom het zo stil is rond Nas. De release-date van 7 november voor ‘HipHop Is Dead…The N’ is nog steeds niet bevestigd door Def Jam. Die ene track die een tijd terug is gelekt (Nas – Where Y’all At) is het enige dat we gehoord hebben en daarvan was het niet eens zeker of ie het album haalt. Dat is trouwens ook geen slechte track maar om nou te zeggen dat de buzz daarmee gigantisch op gang kwam valt ook wel weer mee. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: