Kaartverkoop Voor De Hop Begonnen en Ander Nieuws

8 09 2006

Tony Starks stelt een vraag.De verkoop is begonnen! En gezien het aantal hits dat hier de afgelopen tijd op de originele Ghostface en Kubus-post binnen zijn gekomen zaten veel van jullie daar op te wachten. Kaarten kosten 15 euri en als je niet in de buurt bent van het Amsterdam Uit Bureau op het Leidsplein (waar ze verkocht worden) kun je gelukkig ook bellen met 0900-0191 (40 c/pm). Allhiphop heeft trouwens nog een nieuw interviewtje met Tony Starks online staan.

Volgens een interview met het hoofd van de rap-afdeling van Interscope records dat je hier horen kan werkt Dr. Dre wel degelijk mee aan ‘The Doctor’s Advocate’, het nieuwe album van The Game. Dat is dus heel anders dan wat 50 de afgelopen tijd het publiek voorgehouden heeft.

Maar misschien had Curtis Jackson het te druk met wel of geen beef hebben met P. Diddy. Niet echt een moeilijk doelwit voor Fiddy en de timing was waarschijnlijk ook niet toevallig zoals ik al eerder meldde, maar de beef al bijleggen voor de verrekte G-Unit Radio mixtape met diss-feest al te downloaden is? ‘Nah Right?’ heeft de download inmiddels voor je als je het toch nog hebben wil.

De as van Tupac Shakur blijft toch nog een klein jaar in de VS, en daar is de organisatie van de ceremonie in Zuid-Afrika niet zo blij mee.

Ik geloof er dus geen hol van dat zo’n ‘slimme’ camera niet makkelijk te omzeilen en dus nutteloos is maar Donner heeft weer even ‘terrorisme’ en ‘maatregelen’ geroepen met de verkiezingen voor de deur.

En anderhalf jaar nadat Styles P. zijn album toch nog een echte release-date leek te krijgen zijn ze de smaak nog niet verloren bij Interscope. Wéér pushed back, deze keer van 17 oktober naar 14 november. Ik voel niet eens meer de behoefte om hier nog een snedige opmerking bij te plaatsen, shit is vermoeiend.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

20 09 2006
Hell Hath No Release Date « WildStyle

[…] Na keer op keer het album uit te stellen kondigde Jive toch echt aan dat het nieuwe album van Clipse ‘Hell Hath No Fury’ uit zo komen op Halloween (31 oktober). Wat de briljante redenering deze keer is is onbekend maar de release is nu uitgesteld tot een nader te bepalen datum ergens in december. Dit is echt een belachelijke trend in de hiphop aan het worden, eerst Styles P wéér en nu Clipse wéér, en dat zijn lang niet de enige twee. Ik krijg het idee dat de major labels minder dan ooit nog een idee hebben wat te doen met hiphop en hoe de marketing uit te voeren, ze werken fans alleen nog maar op de zenuwen in plaats van hype op te bouwen. Bij de afgelopen MTV Video Music Awards gingen alle grote prijzen al naar acts als James ‘youre beatifuhuuul’ Blunt en Panic At The Disco (a.k.a. “Wie Heeft Er Nog Zangtalent Nodig Met Zoveel Oogschaduw?”). Is dit een voorbode van het instorten van hiphop als manistream-lieveling? […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: