Beanie Sigel Mixtape en Ander Nieuws

7 09 2006

Cover van Beanie's nieuwe tapeBeans heeft een nieuwe mixtape (met o.a. de gruwelijke track ‘Problem’) die je nu kan downloaden. De tracklisting en aanvullende info vind je hier en een interview met DJ Drama (één van de Aphilliates) hier.

The Aphilliates present Beanie Sigel – Streetz Is Watching Mixtape

Ander mixtape-nieuws is dat op de nieuwe tape van Focus (producer van Aftermath, heeft tracks voor o.a. The Game gedaan) een Nederlandstalige track staat, het door hem geproduceerde ‘0172’ van Salah Edin. Voor zover ik weet de eerste keer dat een Nederlandstalige track op een Amerikaanse mixtape staat, en nog een vet nummer ook.

Het gaat sowieso goed met de Arap-movement, Eslam Jawaad heeft een feature op het album van The Good, The Bad & The Queen, het nieuwe project van Blur/Gorillaz-zanger Damon Albarn. Samenwerken met hem “The Clash’s Paul Simonon, Fela Kuti drummer Tony Allen and Simon Tong of The Verve” zal menig muzikant als muziek in de oren klinken. En die zin is niet zo corny bedoelt als ie klinkt.

OpgeZwolle wint de 3voor12-award. Gefeliciteerd gasten.

Pharaoh Monche dropt een clip voor z’n nieuwe album. Je hebt wel mediaplayer nodig om ‘m af te spelen, da’s dan weer een beetje gaar. Hij heeft trouwens ook een nieuw baantje als ghostwriter voor Diddy.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: