HipHop’s Beste Band Weer In Paradiso

4 09 2006

The Legendary Roots CrewIedereen die ze wel eens live gezien heeft weet dat The Roots de beste live-band zijn in de hiphop. Als je dat weer wilt laten bevestigen of je hebt ze nog nooit gezien en wilt wel eens zien waar iedereen het nou over heeft; november brengt je weer de kans als de ‘Game Theory World Tour’ neerstrijkt in Paradiso. Op woensdag 22 en donderdag 23 november staan ze er. En het zal ongetwijfeld weer de moeite waard zijn. Heb ik al gezegd hoe dope het nieuwe album is? 

Een ander Roots-nieuwtje is dat de samenwerking tussen Peedi Peedi en The Roots zo goed is bevallen dat hij wellicht het komende jaar als vijfde bandlid door het leven zal gaan. Peedi gaat in ieder geval het voorprogramma van The Roots in de komende tour verzorgen maar het is nog onduidelijk of hij er in Paradiso al bij zal zijn.

UPDATE: J. Period heeft als promotie voor het nieuwe album i.s.m. The Roots een mixtape gedropt; J Period – The Best Of The Roots. Volg die link om hem te downloaden, en deze voor de cover. En nee, het zijn niet een hoop tracks achter elkaar gezet met een hoop overstuurde geluidseffecten er doorheen. Bij J Period zijn mixtapes nog daadwerkelijk gemixed…

Geheel los van dit verhaal: Steve Irwin heeft zijn hele leven met krokodillen liggen knokken en dan gaat ie dood door een pijlstaartrog. Pijlstaartroggen staan allerminst bekend om hun levensgevaarlijke aanvallen maar vanaf vandaag des te meer om hun gevoel voor ironie.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: