Jay-Z Comeback Video en Ander Nieuws

1 09 2006

JiggaHet album waar Kanye, Timbaland en Pharrell aan zeggen te werken is volgen Def Jam nog altijd een gerucht. Aan dat rijtje namen kan nu ook Hype Williams toegevoegd worden die zegt de bijbehorende clip te regisseren.

Met een nieuw G-Unit album voor de deur (Lloyd Banks’ The Rotten Apple) was het voor Fiddy ook weer tijd voor nieuwe beef. Deze keer is het doelwit Puff Daddy, P. Diddy, Sean Combs, The Artist Formerly Knowna As Die Irritante Gast Die Door Biggie’s Tracks Heen Lult. Genoeg stof om hem op te pakken lijkt me. 50 Cent – The Bomb (Diddy-diss). En als die link niet meer werkt kun je deze proberen. Diddy’s ongetwijfeld boeiende antwoord kun je checken op zijn MySpace. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik geen van beiden heb gechecked.

Styles P zijn website is weer online en noemt zo waar een release date voor het nieuwe album! Het album met de na bijna anderhalf jaar uitstel bijzonder ironische titel ‘Time Is Money’ zou op 17 oktober uit moeten komen. We zullen zien.

Nadat ze met aanhoudende bombardementen en duizenden doden geen steek verder kwamen komt nu iemand met de briljante inval eens te gaan praten. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Kan iemand de de dokter van Jessica Simpson een prijs geven?

Dit klinkt als een interessante deal. Gratis legaal downloaden? Als ze je computer dan maar niet volrammen met spyware.

MTV organiseert vanavond in de USA weer de Video Awards. XXL kwam met het idee om de hiphop-videos die ze door de jaren heen verboden hebben eens op de site knallen.

“The AIVD is Trying To Hear Me!”

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

2 09 2006
Rik

Kan er iemand ff naar America reizen en 50 op zn bek slaan? Misschien dat ie dan door heeft dat ie een dwerg in de hip hop scene is en zonder Em niet verder was gekomen dan op de WC the Source lezen. Naja owkee, misschien had ie dan nog 1 CD uit mogen brengen. Hoe durft die gast eigenlijk? Ik zeg nie da P diddy of Puff Daddy of Poppadiddypop of iets in die richting, heilig of wat dan opok is, maar 50 heeft zeker het recht nie om hem te gaan dissen! Naja da vind ik er van… dus…
Peace Out!

4 09 2006
Cali-J

50 wilt iedereen dissen, hij wilt ny overnemen hij had al beef met velen, maar hij durft niet tegen jay-z die zou zijn carriere kunnen stopzetten

4 09 2006
J to the A.A.P.

Grappig dat je dat zegt want 50 heeft dus wel ooit Jigga gedist (Na de eerste buzz van ‘How To Rob’ maar nog ver voor de grote doorbraak op Shady/Aftermeath) en dat was inderdaad een behoorlijk kansloze onderneming.

18 09 2007
Kubistar

ZOnder eminem had jay-z ook nie van die vette beats denk je dat alleen roc-a-fella beats maakte voor jay en kanye tege 50cent 50 maakt van die pure rap maar kanye is meer swingend darom luistere mense kanye maar als Eminem 1 keer in grijpt is alles over hij heeft zelfs the game gedist met Fake Thug Em rules gewoon de hele rap industrie met DRE hij kan gewoon iedereens carriere stop zette vriend let maar op

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: