Nieuwe Killer Mike en ander nieuws

30 08 2006

Killer Mike

Al even geen downloads meer gepost voor je dus hier gaan we: Nieuwe Killer Mike – That’s Life. Mike is boos, en dat is wanneer hij zijn beste tracks maakt. Oprah wordt o.a. gedist in deze track, dat werd niet alleen tijd, hij brengt het nog dope ook.

Hé! Bone Thugs & Harmony leeft nog! Nou ja, wel op Koch, die geven iedereen die ooit ’n verse gekicked heeft een deal.

Zeg Wat? moment van de dag: Niet dat Fiddy aangeklaagd is of dat ie het publiek induikt om iemand te hoeken die water op hem gooit. Maar wel dat die gast dus gewoon gearresteerd is voor breuk van de plaatselijke vrede! Hij mag blij zijn dat het geen rotte eieren waren i.p.v. een beetje water!

Even een terzijde, ik krijg zo ontzettend de schijt van ‘London Bridge’. Alsof we op een Fergie-solo zaten te wachten. Een halfbakken Gwen Stefani-kloon die een nummer aan elkaar wauwelt (wat een vreselijke stem heeft dat wijf) dat bol staat van de clichés en vergezocht ‘slang’ voor dudes die hun opwachting bij haar maken (Blijkbaar betekent het dat je lekker bent als ze voor je ‘London Bridge’ staan. Of zoiets. Boeien.). Ik vrees dat het nog een grotere hit wordt dan ‘My Humps’.

Ik luister nog liever hoe Pharrell een track opkloot met zijn verses op Clipse & The Re-Up Gang – The Best of We Got It 4 Cheap. Verder is die ish het checken trouwens wel waard hoor, hoewel de hype wat overdreven is. Klik op de link, dan krijg je ‘m ook voor cheap (het allercheapst; gratis) en kun je zelf oordelen.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

30 08 2006
magnificentbufo

ik zei toch dat die Killer Mike dope was, zondag mooi eens draaien dacht ik zo

30 08 2006
J to the A.A.P.

Lijkt me een goed idee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: