Ghostface & Kubus Collabo!

24 08 2006

KubusSheee-it! Daar moet ik kaartjes voor zien te bemachtigen! De dag voordat Ghostface in de Melkweg staat is hij te gast bij De Hop. Die van Pete Philly en Oh No was al vet maar deze moet helemaal ziek worden. Voor degenen die nog niet met het fenomeen ‘De Hop’ bekend zijn; Een Amerikaanse producer maakt een beat waarna een Nederlandse mc erop gaat spitten. Dit alles in aanwezigheid van het uitgenodigde publiek en de track die die avond gemaakt wordt is enkele weken later op vinyl af te halen in Amsterdam.

Dit keer zijn er een paar wijzigingen, een US-rapper op een NL-beat. Ghostface gaat spitten op een Kubus beat! De tweede wijziging is dat kaarten deze keer de verkoop in gaan,om te weten wanneer en hoe moet je de site van De Hop in de gaten houden.

Ligt het er erg dik bovenop hoe hyped ik ben voor deze shit?

Oh, en nog wat nieuws dat, zoals Kees opmerkzaam meldt, iedereen al aan zag komen (maar wij van Kees toch niet mochten zeggen (?)); Winne zit bij Top Notch.

UPDATE: Bufo wist te meldden dat de avond van Panama naar de Escape verplaatst is. Daar kunnen namelijk meer mensen in en dat betekent dus een hogere kans dat je er bijkan zijn!

Advertenties

Acties

Informatie

6 responses

29 08 2006
magnificentbufo

Ik ben die kaartjes voor de rest van de wildstyle fam aan het regelen, wordt waarschijnlijk wel gewoon betaald.

En het gaat trouwens plaatsvinden in de Escape ipv Panama omdat er in de Escape (veel) meer mensen kunnen.

29 08 2006
J to the A.A.P.

Master! Die 15 euri is geen enkel probleem, betaal ik graag voor die avond en helemaal als dat ook nog een gratis 12″ betekent.

5 09 2006
LouDawg

JaapEasy,

Kan je me op weg helpen met een kaartje voor The Hop….Die collabo wordt gruwelijk !!!

Lou

6 09 2006
J to the A.A.P.

Lou,

Ik zit zelf ook nog op mijn ticket te wachten dus dat zal moeilijk worden… Ik kan je wel een shout geven wanneer de verkoop opent, wat waarschijnlijk niet lang meer zal duren gezien die ‘Please Be Ready’ graphic op de site.

8 09 2006
LouDawg

JaapEasy my neezy,

Wenn du das machen wolltest….Ja, bitte !!!
Holla nach diesem Bruder !!!

Herr Ludwig

8 09 2006
Kaartverkoop Voor De Hop Begonnen en Ander Nieuws « WildStyle

[…] De verkoop is begonnen! En gezien het aantal hits dat hier de afgelopen tijd op de originele Ghostface en Kubus-post binnen zijn gekomen zaten veel van jullie daar op te wachten. Kaarten kosten 15 euri en als je niet in de buurt bent van het Amsterdam Uit Bureau op het Leidsplein (waar ze verkocht worden) kun je gelukkig ook bellen met 0900-0191 (40 c/pm). Allhiphop heeft trouwens nog een nieuw interviewtje met Tony Starks online staan. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: