Waarom Geen Idlewild in Nederland?

22 08 2006

Idlewild filmposterWe hebben al veel over de film Idlewild gemeld, zelfs de Nederlandse clip-zenders beginnen er lucht van te krijgen en het bijbehorende album komt volgende week uit. Over drie dagen gaat de film in de VS in premiere en 8 september in de UK. Kortom, de hype-machine draait lekker en zo’n beetje iedereen die er in geinteresseerd zou kunnen zijn is benieuwd.

Waarom komt die fokking film hier dan niet in de bioscoop? De sukkels van ‘United International Pictures Netherlands’ kondigen nog steeds geen release-date aan en ook de bioscopen weten nog van niks. Willen ze soms dat je de film gaat downloaden? Of denken ze echt dat dit soort drollen van films meer succes krijgen? Waarom profiteren ze niet van de hype rond ’t album?

Er zit voor ons hier in de lage landen weinig anders op dan ons troosten met de fragmenten die op de officiële site staan en over een paar dagen de peer-to-peer programma’s te laten draaien.

En die maatschappijen maar klagen dat niemand nog naar de bios gaat.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

28 02 2007
paul

er ia al nieuws over idlewild op http://www.bol.com kan je m al reserveren en downloaden op een programma belooft ook niet verfuckt veel even wachten dusss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: