Lowlands 2006, ’t zit er weer op.

22 08 2006

LLOVAllereerst excuses, er zijn al bijna een week geen updates meer geweest. Ze zullen voorlopig weer met een hogere frequentie verschijnen maar we hadden wel een goede reden; het hele WildStyle-team zat op Lowlands!

Het was weer zwaar de moeite waard, zeker voor degenen die meer dan exclusief hiphop checken. Wat niet wil zeggen dat er niks te genieten was voor de hiphop-heads; Check de zeer geslaagde combo van Pete Philly & Perquisite met de New Generation Big Band maar eens.

Michael Franti & Spearhead hebben volgens eigen zeggen één van de beste optredens uit hun bestaan gedaan op Lowlands 2006. Van de shows die ik van ze gezien heb was dit inderdaad een hoogtepunt.

Massive Attack op zaterdag viel ook niet tegen, gelukkig weer met band inclusief de zangers en zangeressen die meewerkten aan hun grootste hits. Jammer dat de opname maar een kleine 20 minuten van de show omvat. ‘Safe From Harm’ was master maar zit niet in de opname, ‘Teardrop’ en ‘Angel’ (met Horace Andy dus!) gelukkig wel.

De grootste verassing van deze editie voor mij was toch wel Lefties Soul Connection, damn die gasten bregen de Funk met een hoofdletter F! Het beeld is van een 3voor12 sessie op Lowlands, helaas is er geen opname van het optreden in de Lima-tent beschikbaar.

UPDATE: Mijn gewaardeerde collega vergeet jullie te vertellen over een zekere Jawat! die de tent gruwelijk op stelten zette nadat “the oppoepsites” (slecht) en “R U kidding? C” (VERSCHRIKKELIJK) dreigden mijn dag te verneuken… Goed dat Raul zijn batterijen had opgeladen en de mensen waar voor hun plakka gaf.. Hij maakte er een gekkenhuis van! Heel goed! Een leuke voetnoot is dat Jawat! zelf ook als bezoeker op lowlands aanwezig was. –Amrok

Het weer viel gelukkig mee, van de drie voorspelde regendagen is er maar één uitgekomen. De rest van de tijd was het lekker zonnig, hoewel mijn nek nog niet zo zeker is over dat ‘lekker’. Rood als een mofo.

Props voor deze post natuurlijk naar 3voor12 die de gelinkte audio/video opnamen maakten en online zetten.

Tja, nu is het weer wachten tot volgend jaar. *Zucht*

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: