Check Heel Outkasts’ Idlewild en Ander Nieuws

15 08 2006

Outkast - IdlewildHeel de Idlewild soundtrack (tevens het nieuwe Outkast album) is te beluisteren via deNederlandse Mtv-site. Handig als je je nieuwsgierigheid niet nog een week kan bedwingen. Check het hier.

En André 3000 vertelt wat zijn vijf favoriete albums allertijden zijn in de Engelse krant The Guardian.

EPMD is weer bij elkaar! Voorlopig nog voor een eenmalig optreden, ga dus maar niet te snel hopen op een nieuwe ‘Big Payback’, ‘You Got’s  To Chill’ of ‘Da Joint’.

Voor het geval dat je de nieuwe Oh No nog niet gechecked hebt (zou ik wel doen); Stones Throw heeft een mp3 de JukeBox in gemikt om je over de streep te tracken. Oh No ft. Posdnous – Smile A Little Bit (Posdnous, die van De La Soul wiens naam ze bij de Box niet uit kunnen spreken).

Ander Stones Throw nieuwtje; Op 3 oktober wordt Chrome Children uitgebracht en de bijbehorende tour staat die dag in Paradiso! Madlib, Peanutbutter Wolf, J Rocc en Percee P worden verwacht.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

14 09 2006
Stones Throw Tour Naar Nederland en Ander Nieuws « WildStyle

[…] Madlib komt niet, zoals eerder gemeld werd, met de Chrome Children World Tour naar Paradiso. Maar niet getruerd, de tour komt wel naar Amsterdam, de nieuwe locatie is de Sugar Factory. Hij dropt een DJ-set en neemt Peanutbutter Wolf, Percee P en J-Rocc mee. Kaartjes kosten €15,- en gaan via AUB. Heb je Chrome Childrem mix trouwens al gedownload? […]

5 10 2006
« WildStyle

[…] Een tijdje terug was er al sprake van een reünie-concert en blijkbaar hebben de heren de smaak te pakken. EPMD heeft namelijk een wereldtournee in de planning. En niet alleen Erick en Parrish Maken samen weer Dollars, DJ Scratch is ook bij de reünie betrokken. De optie voor een nieuwe plaat wordt uiteraard ook nog open gehouden (laat iemand die gasten snel een deal geven) maar eerst gaan de heren dus touren. Nou maar hopen dat de lage landen niet worden overgeslagen. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: