Jigga Naar Nederland en Lange & B Geflest.

9 08 2006

Jay-ZJay-Z komt opnieuw naar Nederland. Het wordt de tweede keer dat hij naar de lage landen komt en wederom zal dit gebeuren in de Heineken Music Hall. Kaarten zijn niet goedkoop, meer dan 40 euri namelijk, en dan nog zonder servicekosten. Ik kan je vertellen dat Hafid en ik erbij waren toen een paar jaar geleden de Blueprint 2 tour naar Nederland kwam en dat die gast live echt niet teleurstelde. Hele dikke show, ondersteund door Beanie Siegel en Memphis Bleek.

En in ander nieuws: Lange Frans en Baas B zijn zwaar geflest door ’n roadie die deed alsof hij hun manager was. Dit geintje zou ze zeker E 17.000,- gekost hebben (kun je genoeg kaartjes voor Jay-Z van kopen…). Dus die manager was Fugezi?

Advertenties

Acties

Informatie

One response

12 09 2006
Releasedate Nieuwe Jay-Z en Ander Nieuws « WildStyle

[…] Gisteren is in Slowakije Jay-Z’s nieuwe wereld-tour begonnen. Aan het einde van de avond zou op het scherm achter het podium twee handen verschenen zijn die de ‘Roc-A-Fella diamond’ vormden met daaronder de tekst “November 21“. Dat zou een drukke maand worden voor Def Jam, twee weken daarvoor dropt Nas zijn nieuwe album, op 7 november. Vrijdagavond staat Jigga in Amsterdam en dan zullen we met eigen ogen kunnen zien of dit verhaal bevestigd kan worden. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: